кв. Витоша, ул. Могилата 17, партер
София,
България
23.3330787
42.6533621
UserLikes
Име:

КАМИНИ ИНДУСТРИАЛ СТИЛ

Адрес: София, кв. Витоша, ул. Могилата 17, партер
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://kamini-ferlux.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Климатична и отоплителна техника
Дейност:

Изработка, монтаж и проектиране на изделия от камък, продажба на чугунени горивни камери, камини, облицовки за камини, барбекюта, решетки, вентилатори за камини, аксесоари за камина, препарати за естествен камък

Ключови думи: горивни камери, изделия от камък, каменни облицовки, чугунени горивни камери, камини
  • catalog.bg
  • КАМИНИ ИНДУСТРИАЛ СТИЛ

Галерия


КАМИНИ ИНДУСТРИАЛ СТИЛ КАМИНИ ИНДУСТРИАЛ СТИЛ КАМИНИ ИНДУСТРИАЛ СТИЛ


Сподели във Facebook






За нас

За нас Фирма Камини Индустриал Стил е основана през 2008г. Фирмата от самото начало се наложи на пазара с високото качество на производството и монтажа, както и с достъпни цени. Основната дейност на фирма Камини Индустриал Стил ЕООД е изработка, монтаж и проектиране на изделия от камък, продажба на чугунени горивни камери, камини, облицовки за камини, барбекюта, решетки, вентилатори за камини, аксесоари за камина, препарати за естествен камък, (гранит, мрамор, варовик).


Фирмата разполага със собствена база за производство и магазин (шоурум) в гр. София кв. Витоша ул. Моглата 17 (на гърба на Зоопарка). Камини Индустриал Стил - предлага от проектиране на индивидуален проект за вашата бъдеща камина, до изработка и монтажа.


Фирмата предлага голямо разнообразие на каменни облицовки и скално-облицовъчни материали – гранит, мрамор, варовик, туфа, гнайс, оникс, технически камък. От както е създадена фирмата сме едни от първите вносители на чугунените Чешки горивни камери на фирма Bef Home - лидерите в бранша на горивни камери в Чехия и Европа. Предлагаме голяма гама от горивни камери и на други водещи френски фирми като: Fonte Flamme, Cheminees Philippe, Cheminees Diffusion, Laudel и др.

 
Открийте ни в Google+