ВИКТОРИЯ 2000 - КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ВИКТОРИЯ 2000 - КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ул. Ален Мак 7А
Велико Търново,
България
25.6126592
43.0798293
UserLikes
Име: ВИКТОРИЯ 2000 - КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Адрес: Велико Търново, ул. Ален Мак 7А
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.victoria2000.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Климатична и отоплителна техника
Дейност:

Оригинална японска техника

Ключови думи: японска техника, японски климатици, отоплителни уреди, климатични системи, инвертори

За нас

Виктория 2000 ЕООД, град Велико Търново предлага оригинална японска техника на реномирани световни марки както и различни марки и модели климатици произведени в други страни.


Предлаганата техника е нова и втора употреба, произведена от Япония, за вътрешния пазар на Япония. Предлаганите климатични системи са инверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, SHARP, FUJITSU, SANYO, NATIONAL, HITACHI)


Това само по себе си е гаранция за качеството и произхода на техниката.


Уредите гарантират отопление до - 25о С и охлаждане до + 45о С.


Японските стандарти гарантират изключително ниското ниво на шум, както на външните, така и на вътрешните тела, много висока икономичност, перфектна изработка, качество и дълги години работа.


Предлагаме и голямо разнообразие от марки и модели климатици произведени в други страни (Малайзия, Тайланд, Чехия, Китай) конвенционални и инверторни. (DAIKIN, MITSUBISHI, FUJITSU, FUJI, TOSHIBA, PANASONIC, SHARP, HITACHI, MIDEA, AUX, NIPPON)


• Ще ви предложим консултация от специалист в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за вас климатик, според вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът.
• При необходимост наш специалист ще извърши професионален оглед на обекта или обектите, където ще се монтират климатиците.
• По желание на клиента може да изработим оферти за климатизация на помещение според вашите изисквания и нужди.
• Основната ни дейност е по продажбата на качествени енергоспестяващи климатици.
• Предлагаме също и монтаж не само на климатици закупени от нас, но и на климатици закупени от други фирми. Разбира се, монтажът се извършва от специалисти с нужния опит и квалификация, затова няма значение дали климатикът, който сте закупили е нов или втора употреба; инверторен или конвенционален; японски, китайски или друг, услугата по монтажа ще бъде извършена бързо и компетентно.
• Сервизна дейност, свързана с обслужването на наши и чужди климатици, поддръжка, ремонт, диагностика на климатика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, на място в дома ви или в сервизната ни база.





 

Открийте ни в Google+