ул. Раковски 20
Ловеч,
България
24.7162578
43.1414279
UserLikes
Име: МЕГАТЕРМ ЦОНЕВ
Адрес: Ловеч, ул. Раковски 20
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://megaterm-tsonev.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Климатична и отоплителна техника
Дейност:

Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение

Ключови думи: енергийно ефективни системи, климатизация, соларни системи, природна енергия, отопление

Сподели във Facebook




За нас

Фирма МЕГАТЕРМ-ЦОНЕВ ЕООД е с дългогодишен опит в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение. През последните няколко години се насочихме към използване на възобновяеми енергийни източници.


Причините са много: непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел. енергията, твърдите горива, пелети и др. От друга страна замърсяването на околната среда е също глобален проблем. Започнахме да изграждаме климатизации с използване на енергия от природата-земя и слънце. Това става съвместно с нашите партньори от Германия и Австрия-фирмите HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh.


Имаме ясна цел: постигане на максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години. Дълъг експлоатационен срок на съоръженията, повече от 15 години. Фирмата разполага с всички необходими екипи за извършване на пълен инженеринг на обектите: геолози, проектанти, монтажи, сервиз, гаранционно и извън гаранционно обслужване на обектите.


Гаранциите, които получават нашите клиенти се дават съвместно от HAUTEC, SONNENKRAFT и Мегатерм-Цонев ЕООД.

 
Открийте ни в Google+